27 Απριλίου 2024

Καταγγελία: Οι γονείς ταυτίζονται με ανθρώπους του υποκόσμου, από τον αντιδήμαρχο παιδείας!

O Αντιδήμαρχος Παιδείας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με ενέργειες του υποκόσμου και ποινικούς!

Μέσω του hastag #no_bugget_story, συσχετίζει τις πολύμορφες αντιδράσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, όλων των συλλόγων γονέων και όλων των φορέων που πήραν θέση για το ζήτημα με τη διάρρηξη των γραφείων μας με απόφαση δημάρχου,  με δολιοφθορά η οποία προκλήθηκε στο αυτοκίνητό του και η οποία ενέργεια είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ, προκαλώντας συνειδητά παραπληροφόρηση στο δικό του κοινό.

Η ενέργεια όμως της συσχέτισης ανθρώπων της νύχτας και προβοκατόρων, με εκπροσώπους γονέων και τα συλλογικά τους όργανα, με μαζικούς φορείς της πόλης με το οργανωμένο κίνημα, δεν είναι μόνο καταδικαστέα, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!

Όλοι εμείς έχουμε και ταυτότητα και πρόσωπο και βρισκόμαστε απέναντι σε οτιδήποτε θεωρούμε άδικο. Διεκδικούμε αυτό που δικαιούμαστε και αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας στον 21ο αιώνα. Κινούμαστε πάντα στο φως! Όχι στα σκοτάδια όπως η δημοτική αρχή της οποίας είναι εκπρόσωπος και που σαν το κλέφτη μες την νύχτα, έκαναν διάρρηξη στα γραφεία μας και τα μετέτρεψαν σε αποθήκη, βάζοντας σε κίνδυνο τα αρχεία της Ένωσης και πετώντας ως σκουπίδια τα πράγματα ενός άλλου φορέα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με λασπολογίες την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Συλλόγους Γονέων και άλλους μαζικούς φορείς,… Απλά του κου Κιτσέλλη φαίνεται να του έχει ανατεθεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά για τη δημοτική αρχή. Αναδεικνύεται η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ πολιτική που ασκεί η Δημοτική Αρχή, της ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ, του ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ, της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΦΙΜΩΣΗΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ (Οδεμησίου 1)
 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6.30Μ.Μ

ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΜΕ Ο, ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!

Translate »