19 Απριλίου 2024

Τα γραφεία της Ένωσης ανήκουν και πάλι στους γονείς! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αγαπητοί γονείς, μέλη των ΔΣ, φορείς της πόλης,

Τα γραφεία της Ένωσης ανήκουν και πάλι στους γονείς!

Όση λάσπη και να έριξε η δημοτική αρχή μέσω εκπροσώπου της αλλά και του ίδιου του δημάρχου δεν κατόρθωσαν να μας φιμώσουν. Είναι ακόμα μία κατάκτηση ως αποτέλεσμα της οργανωμένης και συλλογικής δράσης. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς, τα Δ.Σ των σχολείων αλλά και τους μαζικούς φορείς που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή αλλά και με την παρουσία τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της Ένωσης την Παρασκευή 21/05 το απόγευμα.

Χάρη και στη δική σας συμβολή αποδείχθηκε ότι οι γονείς δεν είναι 4-5, ότι τα συλλογικά όργανα δεν είναι σφραγίδες, ότι υπάρχουμε, διεκδικούμε, κατακτούμε, στεκόμαστε απέναντι στο άδικο και ότι το δίκιο δεν νικιέται.

Η ταμπέλα της Ένωσης είναι πάλι εκεί, στην είσοδο των γραφείων της, όχι για να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη μας, αυτή  είναι γνωστή στον λαό της Καισαριανής – αλλά γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην δημοτική αρχή ώστε να μη γίνει ξανά κάποιο «λάθος». Ειδικά δε που τις τελευταίες μέρες ιδιαίτερα,  με θράσος προσπαθεί να μας σπιλώσει με λασπολογίες και ψέματα. Τη Δημοτική αρχή που με διάφορες αστείες δικαιολογίες αναδιπλώνεται πλέον, μετά τη κατακραυγή που προκλήθηκε από τις ενέργειές της αλλά και τους άθλιους και επικίνδυνους συσχετισμούς των γονέων με ανθρώπους και ενέργειες του υποκόσμου.

Απαιτούμε ΑΜΕΣΩΣ ο αντιδήμαρχος Παιδείας να αποσύρει την ανάρτηση που συσχετίζει τους γονείς με ποινικούς και να ζητήσει δημόσια συγνώμη!

Έχοντας ενημερωθεί ότι επίκειται δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 25/05 και ότι θα περιλαμβάνεται και το θέμα με τη διάρρηξη των γραφείων της Ένωσης, όχι μόνο απαιτούμε να μας δοθεί ο λόγος αλλά καλούμε τη δημοτική αρχή να πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο (π.χ. Αιολία)  με όλα τα μέτρα, δια ζώσης!

Υ.Γ: Γελάνε και οι πέτρες με το αφήγημα της δημοτικής αρχής για το πόσο μπορεί να κόστισαν τα βιντεάκια και το αν οι γονείς γνωρίζουν ότι αυτά πληρώθηκαν μέσα από τα λεφτά τους! Αν και ο κάθε ένας επαγγελματίας μπορεί να αναγνωρίσει την ερασιτεχνική δουλειά σε αυτά, εμείς κάνουμε μία πρόταση στη δημοτική αρχή! Τα σχεδόν 30.000 ευρώ που δίνει σε διαχείριση ιστοσελίδων, σε καταχωρήσεις σε περιοδικά, εφημερίδες και διαφημιστικά σποτάκια, να τα διαθέσει σε επισκευές στα σχολεία, για πρόσληψη σχολικών φυλάκων βραδινής βάρδιας, προσωπικού καθαριότητας, φωταγώγηση όλων των σχολείων καθώς και σε άλλες ανάγκες της σχολικής κοινότητας, και αναλαμβάνουμε να τους δείξουμε πως να τα φτιάχνουν οι ίδιοι…


Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση καθώς και το βίντεο που προβλήθηκε με τη δράση της Ένωσης, που ενοχλεί:

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση
Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση

Δείτε φωτό:

Translate »