14 Απριλίου 2024

Όλοι μαζί βγαίνουμε νικητές!

Καλωσορίσατε στη νέα θεματική μας ενότητα (δείτε εδώ την ανακοίνωση), σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, που θα μας κάνει πιο δυνατούς και αποφασισμένους!

Η ενότητα αυτή έχει δύο στόχους:

Α) Να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ενημέρωσης ώστε να σας πληροφορεί σχετικά με τις κείμενες διατάξεις αυτή τη περίοδο, να ενημερώνει για θέματα ή διεκδικήσεις που θίγονται από φορείς της πόλης και όχι μόνο και μπορεί να αφορούν κι εσάς. Επίσης στόχο έχει να βοηθήσει την ψυχαγωγία σας με διάφορες προτάσεις όπως Κινηματογράφο (με βοήθεια από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής), βιβλίο, ποίηση, θέατρο, ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες κ.α.
Β) Στόχο έχει τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, με διάφορες προτάσεις ψυχαγωγίας και απασχόλησης για πολύ μικρά έως και μεγαλύτερα παιδιά, με προτάσεις για παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο, ταινιών, βιβλίων, ποίησης κ.α.

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Εδώ θα βρείτε νέα, κείμενες διατάξεις της περιόδου, ενημέρωση από φορείς της πόλης μας καθώς και υλικό για την ψυχαγωγία σας, όπως προτάσεις για Κιν/φο, Θέτρο, Βιβλίο, Βίντεο κ.α

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Δημιουργική απασχόληση και προτάσεις για παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο, ταινιών, βιβλίων, ποίησης και άλλα πολλά

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Θεματολογία επιλεγμένη κατάλληλα για το ηλικιακό αυτό φάσμα. Ποιοτικές προτάσεις αντίστοιχες, με στόχο να γεμίσουν το χρόνο τους αλλά και με πληροφόρηση που τους αφορά (π.χ Πανελλήνιες κ.α)

Το Δ.Σ της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, επιδιώκει να οργανώσει ένα δίκτυο αλληλεγγύης και υποστήριξης σε όποια οικογένεια το έχει ανάγκη, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο ζήτημα και γι’ αυτό κάνουμε κάλεσμα σε όλους να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια. Να μπορέσουμε να συμβάλλουμε και εμείς οι ίδιοι με όποιο τρόπο μπορούμε, να κινητοποιήσουμε αρμόδιους φορείς και να πιέσουμε, ως συλλογικός φορέας, ώστε να απαλύνουμε στο βαθμό που μπορούμε τέτοιες περιπτώσεις, όπου υπάρχουν!

Επικοινώνησε μαζί μας.
Δεν είσαι μόνος!

Translate »