29 Μαρτίου 2024

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου | Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής

Κοινοποιούμε την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τις επικείμενες εκλογές στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής


Σε εφαρμογή της Γενικής Συνέλευσης (31/10/2022.) και των σχετικών άρθρων του καταστατικού του Συλλόγου,  η εκλεγμένη (Εφορευτική Επιτροπή (Ε.Ε.) συνεδρίασε στις 01-11-2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του σχολείου.

Παρόντες  ήταν τα τακτικά μέλη

1. ΑΛΑΓΚΙΟΖΙΑΝ ΑΝΝΑ

2. ΚΟΛΙΟΚΩΤΣΗ ΕΥΑ

3. ΤΣΟΥΡΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

4. ΧΑΤΖΗΝΤΑΝΟΥ ΕΦΗ

Σύμφωνα με την προφανή απαρτία των 4 των τακτικών μελών, προχώρησαν στην εκλογή του Προεδρείου αυτής, όπου εξέλεξαν Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής την Τσούρτη Θεοδώρα, Αντιπρόεδρο την  Άννα Αλαγκιοζιάν και Γραμματέα την Εύα Κολιοκώτση.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ η  ημερομηνία των εκλογών από την 19/11/2022 ημέρα Σάββατο από 11:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. και έως την 20/11/2022 ημέρα Κυριακή από 11:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής.

Αποφάσισε η κατάθεση των υποψηφιοτήτων να γίνει μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022 και ώρα 9 μ.μ.  στην Πρόεδρο της Ε.Ε.

Πέραν αυτών αποφάσισε,

Α) Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν ή εγγράφως στην Πρόεδρο της Ε.Ε. ή ηλεκτρονικά στο email ttsourti@gmail.com.

Β) Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αποστολής την υποψηφιότητας θα πρέπει τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση του/της υποψηφίου από δύο τουλάχιστον μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής  

Σημείωση: Υποψηφιότητα που δεν έχει συμπληρωμένα όλα τα πεδία ή δεν φέρει υπογραφή Αποκλείεται.

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεται έχουν οι γονείς που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Η υποψηφιότητα για την Ελεγκτική Επιτροπή αποκλείει ταυτόχρονα την υποψηφιότητα για ΔΣ και  Αντιπροσώπου στην Ένωση Γονέων.

Απαγορεύεται η ψηφοφορία δια Αντιπροσώπου (Υπεύθυνη Δήλωση).

Η απόδειξη της Ταυτοπροσωπίας για τη συμμετοχή στη διαδικασία θα αποδεικνύεται από επίσημο Κρατικό Έγγραφο (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο, Δίπλωμα Οδήγησης, Βιβλιάριο Ασθενείας).

Πέραν αυτών η Ε.Ε. δεν θα επιτρέπει τη συμμετοχή στη διαδικασία.

Η παρούσα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ θα αποσταλούν σε όλους τους γονείς μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, θα αναρτηθούν στη σελίδα στο Facebook του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και στην ιστοσελίδα της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καισαριανής.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΣΟΥΡΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Πρόεδρος Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6973686777
ΑΛΑΓΚΙΟΖΙΑΝ ΑΝΝΑ Αντιπρόεδρος
ΚΟΛΙΟΚΩΤΣΗ ΕΥΑ Γραμματέας
ΧΑΤΖΗΝΤΑΝΟΥ ΕΦΗ Μέλος Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6974000081


Κατεβάστε την αίτηση υποψηφιότητας:

Translate »