28 Μαρτίου 2024

Και φέτος οι καθηγητές του “Λαϊκού Φροντιστηρίου” προσφέρουν εθελοντικά μαθήματα στα παιδιά μας και δίνουν “ανάσα” στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής στηρίζει και φέτος, για 8η χρονιά, την προσπάθεια των καθηγητών του Λαϊκού Φροντιστηρίου Καισαριανής που συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά, μαθήματα στα παιδιά της πόλης μας. Η δομή αυτή αποδεδειγμένα από τότε που δημιουργήθηκε έχει συμβάλλει στη μόρφωση αλλά και στην προετοιμασία των παιδιών των λαϊκών οικογενειών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καθηγητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου που αφιερώνουν ώρες από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους για την μόρφωση των παιδιών μας.

Τα μαθήματα για φέτος θα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο χώρο του σχολείου του 2ου Γυμνασίου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να μπορούν να διδάξουν οι καθηγητές.

Tα μαθήματα ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 4/10/21, πραγματοποιούνται στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής και οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται.


Διαβάστε την ανακοίνωση του Λαϊκού Φροντιστηρίου και παρακάτω κατεβάστε τις αιτήσεις:

Translate »