27 Απριλίου 2024

Ενημερωτικό Δελτίο για την κινητοποίηση στο Δημαρχείο μετά τη διάρρηξη των γραφείων μας και τη μετατροπή σε αποθήκη

Εχθές Δευτέρα 17/05 πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Καισαριανής μετά από κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ως μια πρώτη απάντηση στη προσπάθεια φίμωσης όλων των γονέων, μετά την διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας (goneiskaisarianis.gr/diarixi), με απόφαση του Δημάρχου και του διευθυντή γηπέδου του Νήαρ-Ήστ και που τα μετέτρεψαν σε αποθήκη. Στην κινητοποίηση, αφού εξέφρασαν τη στήριξή τους στην Ένωση, καλούσαν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων καθώς και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ρόζα Ιμβριώτη».

Ο Δήμαρχος, παρά το ότι έχει κοινοποιηθεί τοις πάσι ότι θα βρεθούμε στο Δημαρχείο ώστε να δώσει εξηγήσεις στους γονείς για την ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και την ΔΙΑΡΡΗΞΗ, δεν ήταν εκεί και απ’ ότι εννοήθηκε ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!  Παρ’ ότι ζητήσαμε επανειλημμένως και επίμονα να ειδοποιηθεί ώστε να παρευρεθεί, δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Ωστόσο αντί για τον Δήμαρχο μας περίμενε η αστυνομία μια ώρα πριν την καθορισμένη ώρα της κινητοποίησης ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, «ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ».

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Τυχαία και όσο περιμέναμε, συναντήσαμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος απέφυγε να πάρει θέση αφού είχε ενημερωθεί από τα κοινωνικά δίκτυα για το ζήτημα (!), όπως μας είπε, και επιφυλάχθηκε να το κάνει άμεσα.

Επιδιώξαμε να συναντηθούμε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας για να μας ενημερώσει για το ποια θέση παίρνει και μόνο κάτω από την επιμονή μας και απ’ ότι φάνηκε παρά τη θέλησή του, αναγκάστηκε να κατέβει. Η στάση του λίγο πολύ γνωστή, δεν ήξερα…δεν άκουσα μέχρι και που μας εγκάλεσε ότι αφού επρόκειτο για διάρρηξη γιατί δεν καλέσαμε την αστυνομία! Στο τέλος βέβαια και αφού «πιέστηκε» ώστε να πάρει θέση, εκτόξευσε λάσπη μιλώντας για τα πολιτικά φρονήματα όλων των παρευρισκόμενων.

Στα φλέγοντα ζητήματα ο Δήμαρχος βάζει την ουρά στα σκέλια και αντί να απολογηθεί για τις πράξεις του απέναντι στους γονείς, μας κατηγορεί και ότι δεν κλείσαμε ραντεβού! Οι Σύλλογοι Γονέων και οι φορείς δεν αποτελούν έναν αριθμό στη λίστα των ραντεβού του.

Απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ μακριά από το τι σημαίνει υπεράσπιση του δικαίου και δεν έχει μάθει ακόμα ότι οι γονείς και όλοι οι φορείς ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!

Ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι προσπαθούν να μας φιμώσουν και να μας απαξιώσουν! Δεν θα τους περάσει! Η Ένωση Γονέων ΑΠΑΙΤΕΙ την απομάκρυνση από το Δήμο των πραγμάτων που τοποθετήθηκαν στα γραφεία μας μετά τη διάρρηξη, έως το μεσημέρι της Παρασκευής 21/05/21.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ (Οδεμησίου 1)
 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6.30Μ.Μ

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την κινητοποίηση:

Translate »