20 Απριλίου 2024

Υποδοχή αντιπροσωπείας μαθητών απο αστυνομικούς στο Δημαρχείο Καισαριανής

Ως συνέχεια του αγώνα τους ενάντια στη βάρβαρη πολιτική στην υγεία, την παιδεία και τη ζωή των οικογενειών τους ολιγομελή αντιπροσωπεία μαθητών των σχολείων της Καισαριανής εχθές το μεσημέρι κατέθεσαν το Πλαίσιο αιτημάτων τους στη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στον αντιδήμαρχο Παιδείας κύριο Κιτσέλλη. Οι μαθητές συνοδευόντουσαν  από εκπρόσωπο της Ζ’ ΕΛΜΕ και της Ένωσης Γονέων Καισαριανής.

Τα αιτήματα αυτά που έχουν υπογραφεί από τη Ζ’ ΕΛΜΕ, την Ένωση Γονέων Καισαριανής, όλων των συλλόγων γονέων γυμνασίων και λυκείων και από δεκαπενταμελή, αφορά, τους όρους και προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε τα σχολεία να λειτουργούν με υγιεινή και ασφάλεια, καθώς επίσης και με τα ζητήματα που αφορούν την τηλεκπαίδευση και βέβαια τις σχολικές και πανελλαδικές εξετάσεις.

Παρότι ο σκοπός της κατάθεσης αυτού του κοινού πλαισίου στο Δημαρχείο ήταν συμβολικός αλλά και ουσιαστικός με στόχο να ζητηθεί από τη δημοτική αρχή να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα της σχολικής κοινότητας, η αντιπροσωπεία διαπίστωσε την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ανδρών της ασφάλειας (φωτό). 

Δεν είναι η πρώτη φορά που φορείς επισκεπτόμενοι το Δημαρχείο Καισαριανής έρχονται αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις!  

Οι μαθητές τελικά παρέδωσαν τα αιτήματά τους τοποθέτησαν το πανό τους στην είσοδο του Δημαρχείου και ζήτησαν εκ νέου συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο που επικαλέστηκε φόρτο εργασίας!

Translate »