29 Μαρτίου 2024

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Καισαριανής για τα ακατάλληλα αντισηπτικά

   Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Καισαριανής εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με τα ακατάλληλα και χωρίς έγκριση του Ε.Ο.Φ αντισηπτικά:

   Μετά από καταγγελία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής για τα ακατάλληλα και επικίνδυνα αντισηπτικά που  διατέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή στα σχολεία της πόλης μας, διαπιστώσαμε ότι το ίδιο ισχύει και για το δικό μας σχολείο.   

    Ως Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής θεωρούμε τουλάχιστον ανεύθυνη την ενέργεια αυτή της Δημοτικής Αρχής που παίζει  με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας, των εκπαιδευτικών  και του βοηθητικού προσωπικού που τόσο έχει δοκιμαστείαπό όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν σε όλο το διάστημα της πανδημίας.

Τελικά πόσο κοστολογείται η υγιεινή και η ασφάλεια των παιδιών μας;

 Όλο αυτό το σκηνικό θυμίζει το φιάσκο με τις μάσκες αλεξίπτωτο του Υπουργείου Παιδείας μόνο που ΤΩΡΑ δεν είναι γελοίο είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!  

Επιστρέφουμε ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ τα αντισηπτικά και απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τους, με ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ για τη λειτουργία του σχολείου!

Μετά από κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Γονέων, των Εκπαιδευτικών και των μαθητών για να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε τα παιδιά μας να βρίσκονται, μέσα σε ανοιχτά σχολεία, με υγιεινή και ασφάλεια!

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 14 Γενάρη στις 2 μ.μ Κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 15 Γενάρη, στις 2μ.μ

Translate »