26 Απριλίου 2024

Στις 7 Οκτώβρη η απόφαση για τους Ναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής

Πάνε 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, από τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και 5 χρόνια από τη διεξαγωγή μιας δίκης που τράβηξε σε μάκρος. Το ιστορικό επιθέσεων και αίματος που εξελίσσεται χρόνια τώρα ενάντια σε μετανάστες, εργάτες, φοιτητές κ.ά. απορρέει από την ίδια τη ναζιστική ιδεολογία αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια της Δίκης μέσα από αδιάψευστα ντοκουμέντα. Γι’ αυτό απαιτούμε την παραδειγματική νομική τιμωρία των ναζιστών δολοφόνων.

Η καταδίκη των φασιστών είναι χρέος όλων μας να γίνεται κάθε μέρα, με κάθε αφορμή, σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία. Το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας να απομονώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να δηλητηριάσει τα παιδιά μας με τον σκοταδισμό του φασισμού. Να μην αφήσουμε κανένα μήνυμα -από όπου κι αν προέρχεται- να εκμαυλίζει τα παιδιά μας με οπισθοδρομικούς διαχωρισμούς των ανθρώπων, ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, τη θρησκεία, τη χώρα προέλευση κ.λπ. Οι λαοί, η νεολαία όλων των χωρών δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν! Έχουν μόνο ένα χρέος να υπερασπιστούν το δίκιο ενάντια στο άδικο!

Να μην επιτρέψουμε το «αυγό» να γίνει «φίδι». Το φίδι αλλάζει δέρμα ανάλογα με το περιβάλλον, σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή αύριο ένα άλλο μόρφωμα, χθες έβαζαν τη «γραβάτα», αύριο θα «σηκώσουν τα μανίκια». Το ουσιαστικό περιεχόμενο του φασισμού είναι πάντα ίδιο. Είναι το βαρύ χέρι που τελικά θα επιτεθεί με τον πιο ωμό και βίαιο τρόπο σε όσα δικαιώματα και ελευθερίες έχουν απομείνει, με μόνο σκοπό να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερο τα αφεντικά του, όλους αυτούς που ενώ άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα, μοιράζονται εκατομμύρια μεταξύ τους. Αυτούς που για τα συμφέροντά τους, στήνουν πολεμικές μηχανές, δημιουργούν πολέμους, φτώχια, προσφυγιά! Αυτούς που στήνουν την καλύτερη φωλιά για να επωαστεί ο φασισμός!

Στις 7 Οκτώβρη απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία
των ναζιστών δολοφόνων από το δικαστήριο.
Ο λαός απαιτεί οι Ναζί στη Φυλακή!

Συμμετέχουμε στην μεγάλη  κινητοποίηση έξω από το Εφετείο (10.00 π.μ. στο σταθμό του Μετρό στους Αμπελοκήπους)

Translate »