13 Ιουλίου 2024

Η Ένωση Γονέων Καισαριανής εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις!

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Ευχόμαστε να προσέλθετε στις πανελλαδικές εξετάσεις με αισιοδοξία, δύναμη και οι ειδικές συνθήκες που προέκυψαν αυτή τη χρονιά με την επιδημία του κορονοϊού να σας «οπλίσουν» με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως στο διαρκή αγώνα για τη ζωή και το μέλλον που ονειρεύεστε και διεκδικείτε οι πανελλαδικές είναι μια ακόμη «μάχη» από τις πολλές που έχετε δώσει μέχρι σήμερα και θα δώσετε στο μέλλον εσείς και οι οικογένειές σας. Μιας μάχης, που όποια και να είναι η έκβαση της, θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για νέους στόχους και διεκδικήσεις πάντα με εφόδια και αρχές την ανθρωπιά, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη στο διπλανό μας που διεκδικεί το δικαίωμα να αναπνέει…

Αγαπητοί γονείς,

Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας πως τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως και συνολικά της εκπαίδευσης, δεν τη δίνουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες με τους ίδιους όρους. Η λαϊκή οικογένεια χρόνο με το χρόνο υποφέρει όλο και περισσότερο προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εκπαίδευσης, στο κατ’ όνομα μόνο δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, χωρίς κοινωνικούς φραγμούς. Στηρίζουμε τα παιδιά μας με όλους τους τρόπους, ειδικά σε αυτή την φάση που το ψυχολογικό τους φορτίο, λόγω των εξετάσεων, είναι αυξημένο.

Καλή δύναμη!

Translate »