19 Απριλίου 2024

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. στο Σκοπευτήριο Καισαριανής η Εκδήλωση – Συναυλία που είχε ακυρωθεί λόγω καιρού

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Σκοπευτήριο και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση – συναυλία που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω καιρικών συνθηκών.

Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση-συναυλία που συνδιοργανώνει η Ένωση έρχεται να προστεθεί στη συνέχεια των πρωτοβουλιών και των δράσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των Εκπαιδευτικών και  των Ενώσεων Γονέων Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου, για την ευρεία και πολύπλευρη ενημέρωση των γονέων για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο και όλες τις εξελίξεις στην παιδεία.

Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται σε χρονική περίοδο που άνοιξαν τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί με τις ανησυχίες των Ενώσεων, Συλλόγων και γονιών δυστυχώς να επιβεβαιώνονται. Χθες (01/06) μάλιστα το 3ο νηπιαγωγείο λειτούργησε χωρίς καθαρίστρια με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των παιδιών μας αλλά και των δασκάλων. Ύστερα από παρεμβάσεις των γονέων και διαμαρτυρίες, σήμερα πήγε καθαρίστρια στο σχολείο. Την ίδια στιγμή που συνεχίζεται η επίκληση από την κυβέρνηση στην ατομική ευθύνη γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών αποδεικνύεται ότι εμείς οι γονείς δεν έχουμε άλλο δρόμο από αυτόν της διεκδίκησης, του αγώνα, μαζί με τα σωματεία των εκπαιδευτικών, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας!

Για να μπορούν τα παιδιά μας να είναι στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο! Ένα σχολείο που θα μπορεί να καλύπτει και σε υποδομές αλλά και σε περιεχόμενο όλες τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Σκοπευτήριο και ώρα 19:00 στην Εκδήλωση – Συναυλία που συνδιοργανώνουν:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου “Ρόζα Ιμβριώτη”
Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής “Ο Βύρων”
Ενώσεις Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καισαριανής και Βύρωνα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

Κατεβάστε από εδώ την αφίσα!

Translate »