19 Απριλίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

0

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας σήμερα 7 Απρίλη και τη μέρα πανελλαδικής δράσης που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (www.oengegr.com) για την ανάγκη άμεσης κάλυψης των αναγκών στο Ε.Σ.Υ και που από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι η ατομική ευθύνη υπάγεται στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, δυναμώνουμε και εμείς τη φωνή μας και λέμε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί!

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ – ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!

Πάντα επίκαιρα η πρόληψη, η πρωτοβάθμια περίθαλψη, η δωρεάν πρόσβαση σε όλους ανεξαιρέτως, πόσο μάλλον τώρα που αποκτά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά!

Ως  Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής λοιπόν, παίρνουμε την πρωτοβουλία και δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να αποτυπώσουν την επόμενη μέρα!

Γι’ αυτό…ζωγραφίζουμε, τραγουδάμε, γράφουμε για την υγεία, για τη ζωή, για την επόμενη μέρα! Να αναδειχθεί η αισιοδοξία τους και να αποτυπωθεί στο χαρτί και στις νότες! Να χαρίσουμε όλες τις δημιουργίες τους σε όλους αυτούς που δουλεύουν και παλεύουν στην υγεία! Να δυναμώσουμε κι άλλο τη δική τους φωνή!

Έτσι λοιπόν κάθε παιδί μικρότερο ή μεγαλύτερο ας δημιουργήσει κάτι…μια ζωγραφιά – με μολύβι, με κηρομπογιά, με τέμπερα κλπ ή να γράψει ένα ποίημα ή ένα τραγούδι ή μόνο μουσική!
Χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Πόσο όμορφο θα είναι όλο αυτό;

Στείλτε τα στο email kaisarianienosi@gmail.com και να τα δημοσιεύσουμε στη θεματική μας (δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ολόκληρο το όνομα, ας είναι μόνο το μικρό του και ενδεχομένως το σχολείο του).

Η μαθητική γιορτή του καλοκαιριού ξέρουμε από τώρα ότι με αυτές τις δημιουργίες θα είναι ακόμα πιο πλούσια και ουσιαστική!

Υ.Γ: Επισκεφθείτε τη νέα μας θεματική ενότητα στο blog της Ένωσης «Μένουμε σπίτι – Όλοι μαζί βγαίνουμε νικητές»

https://goneiskaisarianis.gr/oloi-mazi-nikites/


ώστε να βρείτε υλικό απασχόλησης και ψυχαγωγίας για γονείς και κηδεμόνες, παιδιά μικρής και μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και δίκτυο ενημέρωσης και αλληλεγγύης από φορείς την εποχή του Κορονοϊού, όπως και της προαναφερόμενης ΟΕΝΓΕ.

Δεν ξεχνάμε να κάνουμε εγγραφή στο blog, ώστε να λαμβάνουμε άμεση ενημέρωση για τις ανακοινώσεις της αλλά και την επικαιροποίηση του υλικού που περιλαμβάνει.

ΤΟ Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »