26 Απριλίου 2024

Τετάρτη 19/02/2020 Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Κτ.Υπ. Α.Ε. – Ψήφισμα για το κτηριακό

Συνάδελφοι,

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ένα σωρό ανάγκες αποκατάστασης σε διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το κτηριακό, στα σχολεία των παιδιών μας. Ειδικά στην Καισαριανή έχουμε εμπειρία στο ότι μόνο με τη συνεχή πίεση και διεκδίκηση, μπορούμε να επιτύχουμε στο να προχωρήσει η αποκατάσταση των προβλημάτων που υπάρχουν.
Επισυνάπτουμε ένα ψήφισμα και καλούμε τα Δ.Σ των Συλλόγων να πάρουν απόφαση και να το συνυπογράψουν, ώστε να το καταθέσουμε αρχικά στην ΚτΥπ, στην παρέμβαση που θα έχουμε μαζί με την Ομοσπονδία την Τετάρτη 19/02 και ώρα 09:00 (Φαβιέρου 30) και στη συνέχεια να κατατεθεί στην Περιφέρεια και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής.
Καλούμε τους Συλλόγους να πάρουν απόφαση συμμετοχής στην παρέμβαση που θα γίνει στη Κτ.Υπ και να συνυπογράψουν το ψήφισμα.
Όλοι και όλες την Τετάρτη 19/02/2020 και ώρα 09:00 στα γραφεία της Κτ.Υπ., Φαβιέρου 30 (κοντά στη στάση του Μετρό “Μεταξουργείο”)

Ψήφισμα

Κάλεσμα Ομοσπονδίας