27 Απριλίου 2024

Δελτίο Τύπου της Ένωσης για το Tουρνουά Mπάσκετ

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο της συνέχισης, για 3η συνεχόμενη χρονιά του Τουρνουά Μπάσκετ Γονέων, το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής το Σάββατο 5/10/2019 και ώρα 17:00, κάλεσε σε συνάντηση τους εκπροσώπους από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, ώστε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να συζητήσουμε για την οργάνωση, το περιεχόμενο, το σκοπό και την έναρξη για τη φετινή χρονιά.

Επισημάνσεις:
1. Κάθε Σύλλογος που θα συμμετέχει στο τουρνουά καλείται να ορίσει έναν υπεύθυνο της ομάδας. Ο υπεύθυνος θα είναι αυτός που θα είναι σε επαφή με την Ένωση για οτιδήποτε προκύπτει αλλά και για την ομάδα του. Να αποσταλούν στην Ένωση τα στοιχεία του υπευθύνου καθώς και στοιχεία επικοινωνίας( email, τηλέφωνο) ώστε να είμαστε σε επαφή μαζί του.

2. Προϋπόθεση για να συμμετέχει ο γονιός στο τουρνουά μπάσκετ, είναι να έχει πιστοποιητικό από γιατρό για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.
Αρμόδιος να συγκεντρώσει τα πιστοποιητικά και τις αιτήσεις συμμετοχής των γονέων είναι ο υπεύθυνος της ομάδας, όπως έχει οριστεί από το κάθε σχολείο.

3. Οι Σύλλογοι παρακαλούνται να ενημερώσουν τους γονείς για το τουρνουά μπάσκετ, να μαζέψουν τις συμμετοχές και να τις δώσουν στον αντίστοιχο υπεύθυνο.

4. Οι ώρες που δόθηκαν στην Ένωση για τις ανάγκες του τουρνουά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ “Γ. Μελισσηνός” είναι κάθε Πέμπτη από τις 21:00μ.μ. μέχρι 23:00μ.μ.

5. Υπεύθυνος του τουρνουά μπάσκετ από το ΔΣ της Ένωσης έχει ορισθεί ο Χατζηδημητράκης Αργύρης ( 2ο Δημοτικό)

 e-mail: ax.metaforiki@hotmail.com /τηλ.:6974 905602 

εναλλακτικά επικοινωνείτε με τη Γραμματέα του Δ.Σ Τσουμάνη Δήμητρα 

Translate »