25 Απριλίου 2024

Δελτίο τύπου για την διαμαρτυρία των φορέων στην πλατεία για τα Τέμπη – Νέο κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 8 Μάρτη 12:00 στα Προπύλαια (VIDEO-PHOTO)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση φορέων της πόλης μας για την καταδίκη του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος στα Τέμπη, την Κυριακή 5 Μάρτη.

Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις που πήραν και τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των:

3ου Νηπιαγωγείου Καισαριανής, 1ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, 7ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, 1ου ΓΕΛ Καισαριανής

Πάρα πολλοί γονείς παρευρέθηκαν στην διαμαρτυρία, καθώς δε θα σταματήσουμε να φωνάζουμε και να διεκδικούμε όλα όσα απαιτούνται ώστε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή, στα σχολεία τους και τις σχολές τους, στις πλατείες, στα πάρκα, στα ΜΜΜ.

Βροντοφωνάξαμε ότι «το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί» γιατί «αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, ενώ εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές»

Ύστερα από τις σύντομες παρεμβάσεις μαθητών και φορέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση ακολούθησε μεγάλη πορεία στους δρόμους της πόλης, με το πανό των φορέων στην κεφαλή με το σύνθημα «Τα κέρδη τους οι ζωές μας».

Συνεχίζουμε……

Η ασφάλεια και η ανθρώπινη ζωή δεν είναι κόστος! Δίνουμε αγωνιστική συνέχεια απαιτώντας μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία, σε όλους τους χώρους δουλειάς! Οι αγώνες μας να γίνουν παρακαταθήκη για το μέλλον, για τη ζωή των παιδιών μας!

Καλούμε και τους Συλλόγους Γονέων να ενώσουν τη φωνή τους με τους μαθητές και τους φοιτητές την Τετάρτη 8/3/2023 στις 12:00 στα Προπύλαια




Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου:

Κατεβάστε το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής:

Translate »