23 Απριλίου 2024

Ως εδώ, δεν πάει άλλο! Βγαίνουμε μπροστά! Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 12:00 στο Σύνταγμα

26 Φλεβάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στην Ελλάδα και 2 χρόνια τώρα όλοι οι γονείς πνιγόμαστε να βρούμε λύσεις μπροστά στα αδιέξοδα που βιώνουμε καθημερινά.

2 χρόνια τώρα εμείς βγάζουμε το φίδι από την τρύπα, εμείς να πάρουμε μέτρα για την πανδημία, εμείς να σβήσουμε τις φωτιές, εμείς να καθαρίσουμε τα χιόνια, εμείς να πληρώσουμε την ανάκαμψη με τα 3.5 δις από τους έμμεσους φόρους, εμείς να βάψουμε σχολεία, εμείς …..εμείς, εμείς…..

Και η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα μέτρο! ΚΑΝΕΝΑ! Μόνο πήρε τον βούρδουλα και απολύει και ξεσπιτώνει 1100 εργαζόμενους με τις οικογένειες τους από την ΛΑΡΚΟ, χτυπά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς όταν διαδηλώνουν για το δικαίωμα των παιδιών μας στην μόρφωση, κουνά το δάχτυλο σε γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν καλά την δουλειά τους με ελλείψεις και διπλοβάρδιες. Και όταν δε πιάνει ο βούρδουλας, ξεκινά με παραμύθια περί ανάκαμψης αλλά δεν διευκρινίζει για ποιον…δε λέει που πήγαν τα 4εκ. που περικόπηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό για την Παιδεία, δε λέει πως βρέθηκαν τα 4δις για το ΝΑΤΟ, που θα μπορούσαν να είναι 1300 πλήρως εξοπλισμένα νέα σχολεία

ΕΩΣ ΕΔΩ! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!
Κανένας βούρδουλας, κανένα παραμύθι δε θα μας κάνει να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι! Σκάσαμε!

Δε συμβιβαζόμαστε να αγωνιούμε για το μέλλον της πανδημίας, για το που θα βρούμε να κάνουμε τεστ, να μην κλείσει το σχολείο, τι θα κάνουμε με τις δουλειές μας αν υπάρξει κρούσμα στο σπίτι, να μην χρειαστεί να νοσηλευτούμε.

Πονάμε όταν τα παιδιά μαςκάνουν μάθημα και φοβόμαστε μην τους έρθει το ταβάνι στο κεφάλι, όταν μπαίνουν σε τσίγκινα κουτιά αντί για σχολεία, όταν στοιβάζονται σε τάξεις με 20,25,27 μαθητές. Όταν αντιλαμβανόμαστε την κοροϊδία του 50%+1…ώστε τελικά να νοσήσουν όλα!

Δε μας αξίζει να δουλεύουμε ολημερίς και ολονυχτίς και να μην προλαβαίνουμε να παίξουμε με τα παιδιά μας, να μην προλαβαίνουμε να δώσουμε ούτε ένα φιλί για καληνύχτα.

Δε μπορούμε να ζούμε με το άγχος πόσο θα έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος, του πετρελαίου. Να μην μπορούμε να γεμίσουμε το καλάθι του σούπερ μάρκετ!

Δε αντέχουμε άλλο να μη μπορούμε να έχουμε δωρεάν πρόσβαση, εμείς και τα παιδιά μας, σε χώρους αθλητισμού και πολιτισμού, να ψάχνουμε εναλλακτικές λύσεις και πάλι να μη βγαίνουν τα κουκιά.

Βγαίνουμε μπροστά για να υπερασπιστούμε:

  • ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ
  • ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. Δημιουργία ΤΩΡΑ ΠΦΥ στην Καισαριανή
  • ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.
  • ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ προσλήψεις εκπαιδευτικών, αραίωση μαθητών ανα τμήμα, σύγχρονα σχολεία

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/02/2022 ΣΤΙΣ 12:00
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ!

ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!

Κατεβάστε την ανακοίνωση:

Translate »