28 Μαΐου 2024

Πάρα λίγο ατύχημα στον 1ο Παιδ. Σταθμό – Δελτίο Τύπου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Βρεφών & Νηπίων Καισαριανής

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 31/01/2022 άνοιξαν μετά την κακοκαιρία, μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου μας, οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί. Από μεριά μας είχαμε αιτηθεί στις 27/01/2022, να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία των σταθμών με σαφή αναφορά για έλεγχο των κτιριοδομικών εγκαταστάσεων για πιθανές φθορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η Δημοτική Αρχή μας διαβεβαίωσε όλους τους γονείς με mail αλλά και  από την επίσημη ιστοσελίδα  του Δήμου  πως μετά από μεγάλη προσπάθεια και από πλήρεις τεχνικούς ελέγχους, εσωτερικά και εξωτερικά των σχολικών κτιρίων, όλα βρέθηκαν κατάλληλα για να προβούν στην επαναλειτουργία των σταθμών στις 31/01/2022.

Σήμερα, μετά από λειτουργία λίγων ωρών, του Α’ Παιδικού & Βρεφικού σταθμού, στο χώρο της τουαλέτας των παιδιών, κι ενώ βρισκόταν μέσα παιδί μαζί με την παιδαγωγό, υποχώρησαν πλακάκια από επιφάνεια του τοίχου. Ευτυχώς, το παιδί και η παιδαγωγός βρισκόταν σε απόσταση από το τμήμα που υποχώρησε και δεν συνέβη το χειρότερο.

Σας ευχαριστούμε που δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών μας!!!

Πάλι οι διαβεβαιώσεις σας βγαίνουν αναληθείς!!!

Ας μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη δημοσίευση της Δημοτικής Αρχής στις 16/01/2022, περί ολοκλήρωσης εργασιών στον εν λόγω παιδικό σταθμό και χαρακτηρισμό των χώρων ως ανακαινισμένων, καθαρών και όμορφων!

Σας ευχαριστούμε για τη σημασία που δίνετε στα παιδιά μας

για ακόμα μια φορά!!!

Ελπίζουμε να μην λάβουμε λογαριασμό και για τα πλακάκια!!!

Εν κατακλείδι, κ.κ. της Δημοτικής Αρχής μήπως ήρθε ο καιρός για πραγματικά σοβαρούς ελέγχους στους βρεφικούς & παιδικούς σταθμούς??? Μήπως???

Αγαπητοί γονείς,

Εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις, ούτε παζαρεύουμε την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας.

Μέσα από το δυνάμωμα του Συλλόγου γινόμαστε πιο δυνατοί.

Μαζί αποκαλύπτουμε, διεκδικούμε και πιέζουμε για όσα αξίζουν στα παιδιά μας.

31/01/2022

Το Δ.Σ.


Επίσης με τον φόβο μη χρεωθούν και τα πλακάκια, με έναν σκοπτικό τρόπο θέτουν το ερώτημα….

Ρε λες;
Translate »