19 Απριλίου 2024

Για την πρωτοβουλία καθαρισμού του χώρου της πλατείας 200 Ηρώων (σιντριβάνια) στο Σκοπευτήριο, από την Ομάδα Δράσης για την Καισαριανή

Ως Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής συμμεριζόμαστε την ανάγκη της περαιτέρω ευαισθητοποίησης του καθενός μας σε σχέση με το περιβάλλον. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε με διάφορες πρωτοβουλίες που κατά καιρούς έχουμε πάρει, αλλά και με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν. Ως εκ τούτου βρίσκουμε θετική την πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης για την Καισαριανή.

Συμβάλλοντας περαιτέρω, θέλουμε να τονίσουμε ότι η οποιαδήποτε περιστασιακή ή αποσπασματική πρωτοβουλία δεν μπορεί σε τίποτα να αντικαταστήσει ή να υποκαταστήσει την αναγκαία καθημερινή καθαριότητα σε πάρκα, παιδικές χαρές, σχολεία, δρόμους και άλλους δημόσιους χώρους. Αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και επάρκειας του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού, έτσι όπως μάχεται και διεκδικεί το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής.

Translate »