28 Μαρτίου 2024

Επιστολή γονέων του 8ου νηπιαγωγείου Καισαριανής

Δημοσιοποιούμε την επιστολή που λάβαμε υπογεγραμμένη από τους γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στο 8ο νηπιαγωγείο, όπου θέτουν μια σειρά από ζητήματα και αιτήματα για το σχολείο τους. Απευθύνονται και ζητάνε από κάθε αρμόδιο να βρεθεί λύση σε όλα αυτά που έχουν καταγράψει ως γονείς ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών του σχολείου.


Ως Ένωση Γονέων έχουμε γνώση της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί συνολικά για τη στέγαση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και επανειλημμένα τα έχουμε θίξει και εμείς αλλά και οι ίδιοι οι γονείς των νηπιαγωγείων. Πόσο μάλλον δε για το 8ο Νηπιαγωγείο, που ως νεοιδρυθέν νηπιαγωγείο, στον χώρο εκείνο, με αυτή την έκταση, δεν θα έπρεπε να μιλάμε για κοντέινερ αλλά για ανέγερση κανονικού σχολείου.


Όπως και μας ζητήθηκε από τους γονείς κοινοποιήσαμε και αιτηθήκαμε το περιεχόμενο της επιστολής αυτής να συμπεριληφθεί στα θέματα της συνεδρίασης της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής ώστε να λάβουν γνώση και τα μέλη της αλλά και να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα πάνω στα αιτήματα των γονέων.

Translate »