25 Απριλίου 2024

Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πυροπαθείς.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους πυροπαθείς των περιοχών που πλήττονται από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης όπως  νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη παιδικής φροντίδας, χαρτικά. Λόγω του επικείμενου ανοίγματος των σχολείων καλούμε και σε συγκέντρωση ειδών γραφικής ύλης.

Η συλλογή των ειδών αλληλεγγύης θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης, Οδεμησίου 1 (1ο γραφείο κάτω από τη κερκίδα του Γηπέδου Νηαρ-Ηστ στην είσοδο του πάρκου) την Παρασκευή 13/08 18:00-20:00 και Σάββατο 14/08 10:00-12:00. Για την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώσουμε εκ νέου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 69483300036977972783


Παραθέτουμε το Δ.Τ της Ομοσπονδίας για τις πυρκαγιές στην Αττική:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Αλληλεγγύη στους πληγέντες των πυρκαγιών

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής   εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες  και  στους  κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις  καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής και καλεί κάθε Ένωση να δείξει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στους πυροπαθείς.

Ως γονείς ζητάμε μέτρα προστασίας για την υγεία των μαθητών μέσα και έξω από τις αίθουσες των σχολείων. Στεκόμαστε στο πλάι όλων των συνάνθρωπων μας, που αντί να απολαμβάνουν ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας και προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας μας βλέπουν τα σπίτια τους να καίγονται και οι ίδιοι να διώχνονται από τις περιοχές τους χωρίς κανένα σχέδιο παρά μόνο την επίκληση της ατομικής ευθύνης

Το Δ.Σ.   ανταποκρινόμενο και  στο κάλεσμα  της  ΑΣΓΜΕ καλεί τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Αττικής να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών με  συλλογή  ειδών πρώτης ανάγκης.

Απαιτούμε η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καλυφθούν οι  πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας για το λεκανοπέδιο.

Αθήνα, 9 Αυγούστου 2021

Translate »