29 Μαρτίου 2024

Η Ομάδα Δράσης για την Καισαριανή διοργανώνει υπαίθρια έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τίτλο “Ταξιδεύοντας στη χώρα των χρωμάτων”

Παραθέτουμε το περιεχόμενο της πρόσκλησης που μας απέστειλαν:

Η δράση αυτή θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου και το επόμενο 12-13 Ιουνίου , τα απογεύματα 6-8 , στον χώρο εξωτερικά των γραφείων της στην οδό Οδεμησίου στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ. 

Θα στηθούν τραπεζάκια και καρεκλίτσες και θα διατεθούν στα παιδιά τα απαραίτητα υλικά ούτως ώστε το καθένα από αυτά να δημιουργήσει μια ζωγραφιά με θέμα ελεύθερο.

Όσα παιδιά δεν καταφέρουν να έρθουν, μπορούν να ζωγραφίσουν στο σπίτι τους σε κόλλες Α4 και αφού γράψουν στην πίσω πλευρά το μικρό τους όνομα και την ηλικία τους, να την ρίξουν στο γραμματοκιβώτιο που βρίσκεται στα γραφεία.Την ίδια στιγμή που τα παιδιά θα μας δίνουν τις ζωγραφιές τους εμείς θα τις πλαστικοποιούμε και να τις αναρτούμαι στην τζαμαρία των γραφείων μας και έτσι να δημιουργήσουμε μια όμορφη υπαίθρια έκθεση παιδικής ζωγραφικής και να γεμίσουμε τον χώρο με την μαγική παιδική φαντασία.

Οι ζωγραφιές αφού εκτεθούν για μια ακόμη εβδομάδα θα επιστραφούν στα παιδιά ως ενθύμιο για την συμμετοχή τους στην δράση. Σκοπός μας είναι να γεμίσουμε αυτή την γωνιά της πόλης μας, που είναι και σημείο πρόσβασης στον χώρο του σκοπευτηρίο, με την αξιολάτρευτη δημιουργικότητα των παιδιών μας και να τους δώσουμε την χαρά της συμμετοχής σε κάτι συλλογικό.

Translate »