29 Μαρτίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ για το ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ αύριο στις 10:00 π.μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Ως ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής καλούμε και τους Συλλόγους Γονέων της πόλης μας, και  κάθε έναν γονιό ξεχωριστά  να  συμμετέχει  στο  νέο  εκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/10/2020  στα  Προπύλαια, μαζί  με  τους  μαθητές  και  τους εκπαιδευτικούς.

Φτάνει πια η κοροϊδία!!!!! Καιρός να αναλάβει η κυβέρνηση την δικιά της ευθύνη και να  μην τρομοκρατεί μαθητές – γονείς και εκπαιδευτικούς. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι γονείς θα παραμείνουμε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας. Τα αιτήματα των  μαθητών  και  των εκπαιδευτικών  είναι δίκαια, είναι και δικά μας αιτήματα.  Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία της κυβέρνησης και το οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης των αγώνων δεν θα περάσει! Να ακούσει ΤΩΡΑ  η Κυβέρνηση  το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία !!!!!!

Και να γνωρίζει η κυβέρνηση πως όταν διακυβεύεται η υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας,  ό,τι κατασταλτικούς μηχανισμούς και να χρησιμοποιήσει, εμείς θα υπερασπιστούμε το δίκιο μας !!!!!

Η Ένωση Γονέων και όλοι οι Σύλλογοι Γονέων συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο, την Πέμπτη 15 Οκτώβρη, στις 10:00 π.μ. στα Προπύλαια

Translate »