23 Απριλίου 2024

Ενημερωτικό για τη θεματική μας ενότητα, “Μένουμε Σπίτι – Όλοι μαζί βγαίνουμε νικητές!” (23/04/20)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες χρόνια πολλά σε όλους! Ευχόμαστε να έχετε υγεία και να γίνεστε κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο αποφασισμένοι για την επόμενη μέρα!

Θέλοντας να σας κρατούμε ενήμερους σχετικά με τον εμπλουτισμό του υλικού στην θεματική μας ενότητα, δικτύου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Μένουμε σπίτι- Όλοι μαζί βγαίνουμε νικητές», που περιλαμβάνει: μουσική, προτάσεις για ταινίες και συνδέσμους για Online παρακολούθηση, βίντεος, μουσεία (από το μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης έως εικονικές περιηγήσεις στα μεγαλύτερα του κόσμου), βιβλία και βιβλιοθήκες, ραδιοφωνικό θέατρο, θέατρο με online προβολή παραστάσεων, ποίηση κ.α, παραθέτουμε παρακάτω μια μικρή εικόνα του νέου περιεχομένου,


Έτσι λοιπόν στην ενότητα:


Για γονείς και Κηδεμόνες μπορείτε εκτός των άλλων να βρείτε νέο περιεχόμενο όπως:

Στον τομέα ενημέρωσης θα βρείτε:

Τηλεδιασκέψεις της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής για τη ζωή στο σπίτι, στην εποχή του Κορονοϊού. Καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια ή δυναμώνουμε τη φωνή μας; Πρόκειται για τηλεδιασκέψεις με μέλη των ενώσεων γονέων όλης της περιφέρειας Αττικής για θέματα που μας απασχολούν όλους. Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη συμμετέχει ο πρόεδρος της Ένωσή μας Τόλος Δημήτρης

– Καθώς και στο τμήμα Διατάξεις και άλλα άρθρα στην εποχή του Κορονοϊού ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους αυτοπασχολούμενους και τους μικρούς επαγγελματίες, από τον Βασίλη Μαμάη, Μέλους του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, για την “επόμενη ημέρα”.

Στον τομέα της Ψυχαγωγίας:

Θέατρο

-Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας ανακοίνωσε την διαδικτυακή προβολή, αρχικά 5 παραστάσεων με την αρχή να γίνεται με το “Ελιξίριον Τσέχωφ”.

Επίσης θα προβληθούν:
«Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» 
«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»
«H ZΩΗ ΤΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ»
«Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΩ»

*Μόλις είναι διαθέσιμα τα links θα φροντίσουμε να τα ενσωματώσουμε ώστε να σας διευκολύνουμε για την παρακολούθηση.


Για παιδιά μικρότερης ηλικίας

Στον τομέα Μουσική, θα συναντήσουμε πολλές περισσότερες νότες, χάρη και στις προτάσεις που συγκέντρωσε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με την βοήθεια και εκπαιδευτικών. Μουσικά παραμύθια, ταινίες γεμάτες νότες, μουσικά βίντεο κ.α απαρτίζουν το περιεχόμενο!


Για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας

Προστέθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης online θεατρικών παραστάσεων, μουσείων και προστέθηκαν και 4 online εργαστήρια νέων τεχνολογιών


Επίσης συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Ένωσης για δημιουργίες μικρών και μεγάλων παιδιών με θέμα την υγεία, την ζωή, την επόμενη μέρα, μέσα από ζωγραφιές, τραγούδια, μουσικές, στίχους κ.α. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να εκφραστούν για όλο αυτό που βιώνουν, ώστε να λάμψει η αισιοδοξία τους!

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και επισημαίνουμε ότι έχει στηθεί δίκτυο αλληλεγγύης για όποιον έχει ανάγκη. Κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος, ιδιαίτερα στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες!

Translate »