27 Απριλίου 2024

Για την διάκριση του 1ου Γυμνασίου στον μαθητικό διαγωνισμό «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Υπέροχη και συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, κατακτώντας την 2η θέση πανελλαδικά στον 5ο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό οπτικόακουστικής δημιουργίας της ΕΡΤ «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ».

Από μεριάς μας, θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στις καθηγήτριες τους, κα Καρναβέζου Κατερίνα, κα Μανωλίδου Παναγιώτα και κα Σεραφείμ Χριστίνα για όλη την προσπάθεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα και την εξαιρετική τους διάκριση!

Μεγάλη η τιμή που μας έκαναν τον περασμένο Ιούνιο, στην 21η Μαθητική Γιορτή, να το παρουσιάσουν σε avant premiere!

Γιατί ένα είναι βέβαιο, όταν η μάθηση συνδέεται με την πράξη, όταν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους.

Στην βάση αυτή ως Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να έχει το κάθε σχολείο εκπαιδευτικούς αλλά και εργαλεία (σύγχρονα εργαστήρια κ.ά. ) που θα ενισχύουν την μάθηση και την δημιουργία, θα δίνουν την δυνατότητα να παρουσιάζουν τα παιδιά τα επιτεύγματά τους στα πλαίσια του μαθήματος και όχι σαν κάτι επιπλέον. Γιατί η σύνδεση θεωρίας πράξης μέσα από το ωρολόγιο πρόγραμμα σημαίνει σχολείο δημιουργικό και όχι σχολείο εξεταστικό κέντρο.

Σας ευχαριστούμε!

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία «Η Σμύρνη στις Φλόγες» πατώντας εδώ.

Translate »