27 Ιουλίου 2024

Πανελλαδική ημέρα δράσης για την Υγεία

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Ένωση με αφορμή τη σημερινή (16/11) πανελλαδική ημέρα δράσης για την Υγεία και δείτε παρακάτω για τη σημερινή κινητοποίηση

Κινητοποίηση σωματείων και φορέων έγινε σήμερα στο Κ.Υ. Παγκρατίου, διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στο πλαίσιο της μέρας δράσης για την Υγεία.

Κατα την κινητοποίηση αναρτήθηκαν πανό, μοιράστηκαν ανακοινώσεις στους δεκάδες επισκέπτες του ΙΚΑ, έγιναν συζητήσεις με το υγειονομικό προσωπικό της δομής, οι οποίοι μας μετέφεραν τα προβλήματά τους και ακούστηκαν τα αιτήματα των φορέων από ντουντουκα.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δημου Καισαριανής, ο Σύλλογος α/α, επαγγελματιών, βιοτεχνων, εμπορων Καισαριανής ΣΑΕΒΕΚ, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής, οι Σύλλογοι Γυναικών Καισαριανής και Παγκρατίου, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής, ο Σύλλογος Παιδικών Σταθμών Καισαριανής, η Επιτροπή Αγώνα Νέων και Ανέργων 2ου Διαμερίσματος Αθήνας.

Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας!

Translate »