16 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προχωρά ο Δήμος Καισαριανής.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και κάθε γονιό ξεχωριστά, τούτες τις δύσκολες ώρες, να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Καισαριανής καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Συγκεκριμένα, συλλέγουμε Τρίτη και Τετάρτη στην αίθουσα του ΔΣ από τις 8 πμ έως τις 5 μμ, τα παρακάτω:

Νερά, Γάζες, φυσιολογικούς όρους, κολλύρια για τα μάτια, Μπεταντίν, Πούλβο, αλοιφές εγκαυμάτων, μάσκες μιας χρήσης (μικροσωματιδίων, τύπου FFP), και με στόχο τη δημιουργία μικρής τράπεζας άμεσης απόκρισης για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Απέναντι στην αναλγησία και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, που δεν λαμβάνει κανένα μέτρο πρόληψης των δασικών πυρκαγιών κι αφήνει τον λαό απροστάτευτο και αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να υψωθεί ένα κύμα έμπρακτης αλληλεγγύης.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να ενισχυθούν οι δυνάμεις ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά, να προστατευτούν οι κάτοικοι της περιοχής και ο φυσικός πλούτος της χώρας μας.

Translate »