19 Απριλίου 2024

20η Μαθητική Γιορτή: «Έχεις τα πινέλα έχεις και τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα»

Η 20η Μαθητική Γιορτή είναι γεγονός!
Παρασκευή 25/06/21 στις 7:00μ.μ | Προαύλια 3ου και 6ου Δημοτικού

Κάθε χρόνο η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με τα ΔΣ των συλλόγων Γονέων των σχολείων της πόλης μας, πραγματοποιεί την Μαθητική Γιορτή που στόχος της είναι η προβολή της ερασιτεχνικής δημιουργίας των παιδιών και η ανάδειξη θεμάτων που τα αφορούν. Δυστυχώς πέρυσι λόγο κορονοϊού και της κατάστασης που επικρατούσε, δεν μπορέσαμε να την πραγματοποιήσουμε.

Διανύσαμε μια δύσκολη χρονιά που άφησε πίσω ανοιχτές πληγές στη μόρφωση των παιδιών μας, την υγεία και το εισόδημα των οικογενειών μας. Μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας, με τη διαχείρισή της  να έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τις πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές διεξόδους παιδιών και γονέων, θεωρούμε ακόμα πιο επιβεβλημένη την συμβολή μας.

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 στις 7:00μ.μ στα προαύλια του 3ου και 6ου δημοτικού σχολείου και θα επιδιώξει να δώσει σάρκα και οστά στο περιεχόμενο της ρήσης του Ν. Καζαντζάκη, η οποία θα συνοδεύει φέτος τη γιορτή μας:

«Έχεις τα πινέλα έχεις και τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα»

Θέλουμε έτσι να αναδείξουμε όλα εκείνα τα οποία για τα παιδιά μας μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο και να συνεχίζουν στη ζωή τους να πορεύονται με ψηλά το κεφάλι.

Η 20η Μαθητική γιορτή είναι γεγονός, θα γίνει γιατί το έχουμε όλοι ανάγκη και γι’ αυτό ζητάμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας και τη συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε αυτό το περιεχόμενο που αφορά μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

Δείτε και προωθήστε την αφίσα μας:

Translate »